Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK Haftası Anıtkabir ziyareti ile başladı

16.05.2022

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Cevdet Ceylan ve beraberindeki heyet Anıtkabir’i ziyaret etti.

Bu yıl 16-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri Başkan Ceylan ve beraberindeki heyetin Anıtkabir ziyareti ile başladı. Başkan Ceylan ve beraberindeki heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu. Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Başkan Ceylan, deftere şunları yazdı;

“Ulu Önderimiz, bir kez daha Sosyal Güvenlik Haftası’nın heyecanı ve mutluluğu ile huzurundayız. Sosyal devlet olmanın bilinciyle vatandaşlarımıza ve gelecek nesillerimize eşit, kaliteli ve sürdürülebilir bir hizmet sunabilmek için 2006 yılında hayata geçirdiğimiz Sosyal Güvenlik Reformunu adım adım uygulamaktayız.
Günümüzün en ileri teknolojilerini ve imkanlarını kullanarak ürettiğimiz hizmetlerin vatandaşlarımızın hayatına büyük kolaylıklar getirdiğini, onların yaşam kalitesini yükselttiğini büyük bir mutlulukla gözlemliyoruz.

Kurduğumuz sistemin diğer ülkelerce de örnek alınması biz gururlandırıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.

Temellerini Cumhuriyetimizle birlikte atığınız sosyal güvenlik sistemini geliştirmek ve yarınlara güvenle bakan, müreffeh nesiller yetiştirmek için hedefimizden bir an olsun ayrılmadan çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Ruhunuz şad olsun.”

Ziyarete ayrıca, SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, birim amirleri ve personel katıldı.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager