Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK’da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

05.05.2022

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Cevdet Ceylan, bayramlaşma töreninde Kurum yöneticilerinin ve personelinin bayramını kutladı.

SGK Başkanlık Binası Erdoğan Özen Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende konuşan Başkan Ceylan, uzun zaman sonra özlenen bir bayramı yaşamanın mutluluğunu dile getirerek “Biz büyük bir aileyiz. Ben, her bir çalışma arkadaşımı ailemin bir ferdi olarak görüyorum. Bayramlar birlik, beraberlik vesilesidir. Kırgınlıkların giderilmesi, birlik beraberliğin sağlanması için çok önemli bir fırsattır” diye konuştu. 

Başkan Ceylan, “Meslek hayatıma bu Kurumda başladım. Her zaman bu Kurumun bir parçası olmaktan ve sizlerle mesai arkadaşı olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Tüm personelimizin geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutluyor, çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

SGK Başkanı Ceylan konuşmasının ardından Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç, Hizmet Sunumu Genel Müdürü Hakan Bayri ve Strateji Geliştirme Başkanı Eşref Başkan ile birlikte Kurum personeli ile tek tek bayramlaştı.

 

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager