Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri başladı

12.05.2022

Bu yıl 16-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri Mithatpaşa Naci Şahin Konferans Salonu’nda gerçekleşen konserle başladı.

Yaprak Çamlıca tarafından icra edilen konser, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Cevdet Ceylan’ın açılış konuşması ile başladı.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinin ilkini gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ceylan, Kurum olarak Covid döneminde verilen zor sınavdan başarı ile çıktıklarına dikkat çekerek "Pandemide büyük bir özveri ile yoğun mesai harcayan Kurum personelimize emeği için çok teşekkür ediyorum. Biz, vefakâr personelimizle anayasa ile güvence altına alınan sosyal güvenlik hakkının ülkemizde yaşayan tüm insanlara sürdürülebilir, adil ve etkin bir şekilde sağlanması için var gücümüzle dün olduğu gibi bugünden sonra da çalışmaya devam edeceğiz. " diye konuştu.

Aynı zamanda Kurum personeli de olan söz yazarı, besteci ve müzisyen Yaprak Çamlıca ise Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle konser vermekten onur duyduğunu dile getirerek “Bugün ailemin karşısında şarkılarımı söylemek gerçekten çok heyecan verici. Başta Kurum Başkanımız olmak üzere, tüm yöneticilerimize bana verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konsere Kurum personelinin yanı sıra; Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Ertüzün, Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç, Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Ayhan Geylani, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Aykut Geçer ve birim amirleri de katıldı.

Oldukça keyifli dakikaların yaşandığı konser, çiçek takdimi ile sona erdi.

 

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager