Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK Çanakkale Şehitlerini andı

18.03.2022

Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK) 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.

SGK Başkanlık Binası’nda gerçekleşen programda Kurum personeline Çanakkale Cephesi’nde askerlere dağıtılan buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek ikram edildi.

Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünde şehitlerin ve gazilerin hatırasını yâd etmek maksadıyla düzenlenen öğle yemeğine Kurum Başkanı Cevdet Ceylan, Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, 1. Hukuk Müşaviri Avukat Ayfer Özdemir Tefon, Eğitim Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Ayhan Geylani ve Kurum personeli katıldı.

Programın açılışında konuşan Başkan Ceylan, Çanakkale şehitlerine Allah’tan rahmet dileyip "Tarihi zaferin anısına, ecdadımızın hangi şartlarda kurtuluş mücadelesi verdiğini unutmamak adına Çanakkale Cephesi’nin yemek listesi ile öğle yemeğimizi yiyeceğiz. Bugün soframızda Çanakkale Savaşı’nda Mehmetçiğin savaş menüsü olan bir kase hoşaf, bir kase çorba ve ekmek var. Çanakkale Zaferi, ‘imkânsız’ denilen şartlarda kazanılmış büyük bir kahramanlık destandır. 250 bini aşkın şehidimizin ve yüz binlerce gazimizin bizlere armağan ettiği Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde ecdadımızı minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz" dedi.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager