Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK’da Çanakkale Şehitlerini Anma Programı yapıldı

14.03.2022

Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK) Çanakkale Zaferi'nin 107. yılı dolayısıyla Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenlendi.

SGK Başkanlık Binası Erdoğan Özen Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa SGK Başkanı Cevdet Ceylan, Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, SGK Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Ergün, SGK Eski Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kılıç, SGK Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanı Ayça Altındal, Strateji Geliştirme Başkanlığı İç Kontrol Daire Başkanı Ebru Fisun Aydın ve Kurum personeli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan SGK Başkanı Cevdet Ceylan, Çanakkale Zaferi’nin Türk Milletinin birlik, beraberlik ve inançla neler yapabileceğini gösteren en güçlü örneklerden biri olduğuna vurgu yaparak, “Türk milletinin vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, hangi durumda olursa olsun engelleri aşabileceğinin en güzel örneği Çanakkale Zaferi’dir. Bizler, kanıyla, canıyla bu toprakları vatan kılarak bizlere emanet eden her bir ecdadımızı, her bir şehidimizi daima saygı, minnet ve duayla anmaya devam edeceğiz. Çanakkale ruhunu anlamak için Çanakkale’ye gidip orayı gezmek ve o duyguyu yaşamak gerekiyor” şeklinde konuştu.

SGK Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün, anma programının sonunda yaptığı konuşmasında günün anlam ve önemiyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Bugün düzenlenen bu programla Çanakkale ruhunu bir kez daha en güçlü duygularla yaşadık. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 Programda, Halk Müziği ve Oyunları Araştırma Eğitim Gençlik Derneği Türk Halk Müziği Korosu (HAMOY)’un ses ve saz sanatçıları tarafından verilen konserde Çanakkale şehitleri için türküler söylenip şiirler okundu.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager