Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

22.02.2022

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) arasında “Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Eğitim iş birliği protokolü, SGK personeline ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencilerine yönelik eğitim programlarının hazırlanmasını ve yürütülmesini kapsıyor. Gerçekleştirilecek eğitim araştırma faaliyetlerine, akademik kimlik kazandırmak amacıyla bilimsel ve akademik danışmanlık hizmeti verilmesi de amaçlanıyor.

İmzalanan protokol ile SGK personeli ve onların bakmakla yükümlü oldukları kişilerin, AYBÜ Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen eğitim ve sertifika programlarına katılımı hedeflenmektedir.

İmza töreninde konuşan SGK Başkanı Cevdet Ceylan, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile gerçekleşen iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Burada bulunmaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Bu alandaki iş birliğinin büyüyerek devam etmesi temennimiz. Bundan sonraki çalışmalarda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile bir ortak, bir paydaş olarak bu alandaki çalışmalarımızda birlikte hareket etmekten onur duyarız. Protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum bu çalışmalarda emeği geçen herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı. 

SGK’nın, Türkiye'nin güzide kurumlarından biri olduğunu ifade eden Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, ‘’SGK gibi güzide bir Kurum ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokolün harfiyen uygulanması ve daha da geliştirilmesi özellikle bizim için Üniversite olarak bir hükümdür. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlük toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine Sosyal Güvenlik Kurumu Eğitim Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Ayhan Geylani ile Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Bünyamin Oğuz katıldı.


 

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager