Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK Masa Tenisi Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu

31.12.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvasında kazananlar belli oldu.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan’ın katılımıyla başlayan final maçı heyecanlı bir rekabete sahne oldu. Kupa töreni öncesi konuşma yapan Başkan Ceylan, ‘’Kurum personelimizin bu tür etkinliklerde bir araya gelmesi önemli, bu tarz sosyal aktiviteler personelimizin bir arada olması ve birlikteliğimizin pekişmesi açısından güzel bir fırsat inşallah önümüzdeki yılda böyle etkinlikleri devam ettireceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Masa tenisi turnuvasında yarışan Kurum personeli ile bir araya gelen Ceylan, ‘’Turnuvaya katkı veren sporcu arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

SGK Başkanlığında ve Mithatpaşa hizmet binasında 20–30 Aralık tarihleri arasında düzenlenen maçta 15 grup ve 60 personel yarıştı. Dereceye girenler SGK Başkanlık binasında gerçekleşen final maçında şampiyonluk için ter döktü.

Oynanan final karşılaşmalarında kadınlar kategorisinde Esra Yeşiloğlu birincilik kupasını kazanırken, Nurdan Pazarlı ikincilik, İlknur Gülsün üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Erkekler kategorisinde ise Murat Alıç birincilik kupasını kazanan isim olurken, Recep Ömür Çakır ikincilik ve Kayhan Topaloğlu üçüncülük kupasını aldı.

Erkekler kategorisinden birinciye ödülünü SGK Başkanı Cevdet Ceylan takdim ederken, kadınlar kategorisinden birinciye ödülünü Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin verdi.

Ceylan, masa tenisi turnuvası organizasyonunda emeği geçen Yakup Ardıç, Yusuf Özmen, Özkan Arslan ve Camal Taşçı’ya ayrıca teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Müsabakayı SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Doç. Dr. Gökhan Tuna Öztürk, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Aykut Geçer, Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanı Ayça Altındal, İç Denetim Birimi Başkanı Fatih Erkek izledi ve Kurum personeli izledi.

 

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager