Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK Başkanı Ceylan, ‘’En büyük zenginliğimiz gençlerimiz’’

11.12.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından ATO-Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne katıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, "Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında" sloganıyla gerçekleşen, 13 bakanlık ile 40’ın üzerinde kurum ve kuruluşun katılımıyla devam eden tanıtım günlerinde gençlere prim teşvik, destek, indirim ve istihdam teşvikleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.

SGK Başkanı Cevdet Ceylan, yoğun ilgi gören SGK standında gençlerle bir araya gelerek, sohbet etti. Gençlerin göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnun olduklarını belirten Başkan Ceylan, ‘’Gençlerimizin yoğun ilgisi ve heyecanı ile karşılaşmak bizleri oldukça memnun etti. Standımızı ziyarete eden gençlerimiz SGK ile ilgili sorularının cevaplarını direk uzmanlarımızdan alabiliyorlar. Gençlerimizin kariyer planlamasına katkıda bulunup, önünü açacak olan böylesine kapsamlı bir etkinlikte bizleri gençlerimiz ile bir araya getiren İletişim Başkanlığımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Gençlerin proje, hedef ve fikirlerini dinleyen SGK Başkanı Ceylan, Türkiye’nin en büyük zenginliğinin gençler olduğunu ifade etti. Ceylan, İstihdamın sağlanmasına katkıda bulunan ve halihazırda uygulaması devam eden 19 ayrı prim teşvik, destek ve indiriminin bulunduğunu aktararak ‘’Devletimiz tüm imkanlarıyla gençlerimizin yanında bizlerde Sosyal Güvenlik Kurumu olarak her daim üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

Başkan Ceylan, Sosyal Güvenlik Kurumu uygulaması olan destekal programı hakkında açıklamalarda bulunarak, ‘’Gençlerimize, istihdamın artırılmasını sağlamak amacıyla oluşturduğumuz teşvik, destek ve indirimleri anlaşılır ve kolay erişilebilir şekilde bir araya getiren destekal.sgk.gov.tr sitesini ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum.’’ dedi.

Gençlerle yakından ilgilenip hatıra fotoğrafı çektiren Ceylan, gençleri 9-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne davet ederek, ‘’Gençlerimizi hafta sonu da devam edecek olan tanıtım günlerine bekliyoruz. Gençlerimiz buraya gelerek ‘’Devlet Sokağı"nda kamu kurumlarının stantlarını ziyaret edip destek ve teşvikler hakkında bilgi alabilir. "Tecrübe Sokağı"nda ise başarılı isimlerin deneyimlerinden yararlanabilir ve aynı zamanda, "Eğlence Sokağı"nda da çeşitli etkinliklere katılabilirler.’’ değerlendirmesinde bulundu.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager