Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Aydin, ilaç ve tıbbi cihaz sektörü temsilcileriyle bir araya geldi

12.12.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, Bolu Abant’ta düzenlenen İlaç ve Tıbbi Cihaz Sektörü Çalışma Toplantısına katıldı.

İlaç ve tıbbi cihaz konularının ele alındığı toplantının açılış konuşmasında Genel Sağlık Sigortası’nın kapsamı ve Sağlık Uygulama Tebliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Aydin, ‘’ 81 Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüz ve buna bağlı Merkez Müdürlüklerimiz ile yerinde, kaliteli ve etkili hizmet anlayışıyla vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz’’ dedi.

Aydin, bugün itibarıyla 160’tan fazla e-Devlet uygulamasıyla SGK’nın vatandaşlara ciddi hizmetler sunduğunu belirterek “e-SGK, e-reçete, e-fatura, e-rapor ve Medula sistemi uygulamalarımız ile vatandaşlarımıza, SGK ile ilgili işlemlerini elektronik ortamda gerçekleştirme noktasında büyük kolaylıklar sağlıyoruz’’ şeklinde konuştu.

Sektör temsilcilerinin görüş, öneri ve sorunlarının değerlendirildiği toplantıya ayrıca GSS İlaç Daire Başkanı Dr. İrfan Tuncay Alkan ve sektör temsilcileri katıldı.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager