Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Başkan Ceylan: “Önceliğimiz Vatandaş Memnuniyeti”

27.09.2021

SGK Başkanı Cevdet Ceylan: “Kurum olarak vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmak için büyük bir titizlikle çalışıyoruz”

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan, Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanlığı koordinesinde, SGK Hukuk Müşavirliği tarafından ‘’Hukuki İhtilafların Azaltılması Çalıştayı”na katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezinde gerçekleşen çalıştayın açılış konuşmasını yapan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Cevdet Ceylan, SGK’nın vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak yenilikçi ve güncel çalışmalara imza attığını ifade etti.

2006 yılında gerçekleşen sosyal güvenlik reformuyla birlikte yeni çalışmaların da temelinin atıldığını belirten SGK Başkanı Ceylan, “Sosyal güvenlik dinamik ve aktif bir alan sürekli kendinizi yenilemeli ve geliştirmelisiniz. Günün koşullarına ayak uydurmak ve o yönde çalışmalar yapmak gerekir. Ülkemizin bu alanda gerçekleştirmiş olduğu reformlarla çok başarılı bir çizgi yakaladığını gururla söyleyebilirim, çünkü dünyanın bizim çalışmalarımızı taktir etmesi ve örnek alması bunun en önemli kanıtı” dedi.

Ceylan, pandemi döneminde atılan adımlarla vatandaşların hem iş hayatında hem de sağlık alanında mağdur olmalarını engellediklerini belirterek “Genel Sağlık Sigortası uygulamamızla birlikte hastalarımızı hiçbir mağduriyet yaşamadan sağlık imkanlarından yararlandırdık. İstihdam teşvikleri, normalleşme desteği ve borç yapılandırma kanunuyla birlikte vatandaşlarımıza sosyal ve ekonomik alanda büyük kolaylıklar sağladık, Ayrıca, E-devlet uygulamalarımız ile evlerinden ve iş yerlerinden ayrılmadan işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirme imkânı sunduk” şeklinde konuştu.

Çalıştayın açılışında konuşan Hukuk Müşaviri Avukat Ayfer Özdemir Tefon, Sosyal Güvenlik Kurumunun yediden yetmişe ve doğumdan ölüme herkese hizmet sunmakta olduğunu dile getirerek, “Vatandaşlarımızın yüzde 99’u SGK kapsamındadır. Amacımız vatandaşlarımızın sorunları en hızlı şekilde çözmek ve vatandaşı memnun etmektir” dedi.

Çalıştaya, SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin,  Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Ayhan Geylani, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muhammed Fatih Uşan ve SGK avukatları katıldı.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager