Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Başkan Ceylan: "Vatandaşlarımız Yapılandırmanın Getirmiş Olduğu Avantajlardan Yararlanmalı”

15.09.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Cevdet Ceylan başkanlığında, Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri ile 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleşti.

Toplantıda Yapılandırma kanunu süresince yürütülen çalışmalarla ilgili İl Müdürlerinden bilgi alan Başkan Ceylan, vatandaşların yapılandırma kanununun getirmiş olduğu avantajlardan yararlanabilmesi için büyük bir özveri ve titizlikle çalıştıklarını ifade ederek vatandaşların yapılandırma başvurularını 30 Eylül 2021 tarihine kadar e-Sigorta ve e-Devlet kapısı üzerinden ya da şahsen veya posta yoluyla bağlı bulundukları Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü/Sosyal Güvenlik Merkezinden yapabileceğini belirtti.

SGK Başkanı Ceylan, yapılandırmanın avantajlarını borcu olan vatandaşlara anlatmanın önemine vurgu yaparak “Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak hareket etmekteyiz. Yapılandırma Kanunu Kurumumuza borcu olan vatandaşlarımıza borçlarını ödeyebilmeleri konusunda büyük kolaylıklar sağlamaktadır” dedi.

Toplantıya, SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Ertüzün, Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç ve Strateji Geliştirme Başkanı Dr. Muhiddin Şahin katıldı.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager