Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Türkiye ile Azerbaycan Arasında İkili İş Birliği Toplantısı Yapıldı

26.08.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Azerbaycan Tıbbi Arızi Bölmeleri Birliği arasında sosyal güvenlik ve ikili iş birliği konularında toplantı yapıldı.

SGK Başkan Yardımcısı Lütfü Aydin başkanlığında yapılan toplantıda, Azerbaycan’ın 2021 yılı Nisan ayında uygulamaya başladığı zorunlu sağlık sigortası konusunda iş birliğinin geliştirilmesi, bilişim alanında otomasyon ve diğer altyapı olanakları ile her iki ülkenin genel sağlık sigortası sistemlerinin iyileştirilmesine yönelik deneyimler paylaşıldı. İki kurum arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla iş birliği konuları ele alındı.

Başkan Yardımcısı Aydin toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Ülkemiz ile Azerbaycan arasında zorunlu sağlık sigortası alanında iş birliğine yönelik iki ülke arasında çalışmalar yapılmıştır. Hepimizin desteğiyle yetkin olunan ve en olgun seviyesine çıkmış olan hizmetleri karşılıklı olarak yürütmek ve bugüne kadar devam eden faaliyetlerimize yenilerini ekleyerek geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantıya Strateji Geliştirme Başkanı Dr. Muhiddin Şahin, Azerbaycan Cumhuriyeti Tıbbi Arızi Bölmeleri Birliği (TABİB) Başkanı Dr. Ramin Bayramlı ve beraberindeki heyet katıldı.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager