Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Başkan Yılmaz, TÜRMOB’a Teşekkür Etti

10.08.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı İsmail Yılmaz, 7326 sayılı Yapılandırma Kanunu çalışmalarına verdiği destekler için Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ve birlik üyelerine teşekkür etti.

Kurum Başkanı Yılmaz, Sosyal Güvenlik Kurumu olarak yapılandırma kampanyasından tüm vatandaşların uygun şekilde yararlanabilmesi için TÜRMOB ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla bilgilendirme faaliyetlerini sürdüreceklerini ifade etti.

TÜRMOB Başkanı Emre Kartaloğlu moderatörlüğünde yapılan e-eğitimde SGK Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç ve Daire Başkanı İbrahim Özçelik tarafından, 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında hangi borçların yapılandırılacağı, gecikme zammı ve cezaları hakkında yapılan düzenlemeler, yapılandırma başvuru şartları ve yerleri gibi konularda detaylı bilgi verildi.

e-eğitim TÜRMOB’un hesapları üzerinden tekrar izlenebilecek. Eğitim video linki https://www.youtube.com/watch?v=rGWjvUxjHR4

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager