Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Başkan Yılmaz Başkanlığında İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

06.08.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz başkanlığında, Van Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Vekili İsmail Ertüzün, Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü yetkilileri ile Erzurum ve Diyarbakır Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü koordinatörlüğündeki İl Müdürleri katıldı.

7326 sayılı Yapılandırma Kanunuyla ilgili yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda SGK Başkanı Yılmaz, il müdürlüklerinin yürütmüş olduğu faaliyetlerle ilgili bilgi aldı ve il müdürleriyle istişarelerde bulundu.

Başkan Yılmaz, burada yaptığı konuşmasında borcu olan vatandaşların yapılandırma kanunun avantajlarından faydalanmasını sağlamak için büyük bir titizlikle çalıştıklarını bu doğrultuda öncelikle, e-Devlet üzerinden sundukları 162 uygulamayla vatandaşın hizmetlerine en kolay şekilde erişmelerini sağladıklarını belirterek bunun yanında Kamu bankalarıyla yaptıkları protokolle sigortalılara, kredi kullanmak suretiyle emekli olma imkânı getirdiklerini ifade etti.

Borcu olan vatandaşların tüm bu avantajlardan yararlanabilmesi için 31 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılandırma başvurusunda bulunması gerektiğini vurguladı.

Toplantının ardından beraberindeki heyetle Van Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Yılmaz, İl Müdürü Abidin Göksoy’dan Yapılandırma Kanunu kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yılmaz, Kurum personeli ve servislerde işlem yaptırmak için bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager