Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Başkan Yılmaz, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

02.08.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Yılmaz, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili İl Müdürü Nurettin Nacar’dan bilgi aldıktan sonra servisleri dolaşarak buradaki personel ve işlemleri yapılan vatandaşlarla sohbet etti.

Yılmaz, 9 Haziran 2021’de yürürlüğe giren 7326 sayılı Kanun ile Kurum alacakları için yeni bir yapılandırma imkanı getirildiğini ifade ederek “Yapılandırmanın kapsamı oldukça geniş tutularak 2021 Nisan ayı ve öncesine ait neredeyse tüm alacaklarımız yapılandırma kapsamına alınmıştır. Gerek taksit süresinin uzunluğu ve toplamda 36 aya kadar ödeme süresi, peşin ödeme avantajı, gerekse kredi kartıyla ödeme, elektronik ortamda başvuru imkanı gibi yollarla vatandaşlarımıza gerekli tüm kolaylıkları sunuyoruz” dedi.

Yapılandırma Kanununun vatandaşların pandemi sürecinde ekonomik olarak rahatlaması açısından büyük önem arz ettiğini dile getiren SGK Başkanı Yılmaz, vatandaşların yapılandırmanın getirmiş olduğu avantajlardan yararlanması için son başvuru tarihi olan 31 Ağustos 2021 tarihini kaçırmaması gerektiğini vurguladı.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager