Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK Birim Amirleri ve Koordinatör İl Müdürleri Toplantısı Sona Erdi

04.06.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz başkanlığında düzenlenen “SGK Birim Amirleri ve Koordinatör İl Müdürleri Toplantısı” yapılan sunum ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

SGK Kavaklıdere Eğitim Tesisi’nde düzenlenen toplantının ikinci gününde, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Mustafa Özderyol, İç Denetim Birim Başkanı Fatih Erkek ve Hukuk Müşaviri Ayfer Özdemir Tefon birer sunum yaptı.

 

Kurum Başkanı Yılmaz kapanışta yaptığı konuşmasında, yüz yüze yapılan toplantının sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi adına verimli geçtiğine vurgu yaparak, “Önümüzdeki süreçlerde daha sık bir araya gelerek tüm birimlerimizden daha fazla katılımcının dahil olacağı toplantılar yapmayı temenni ediyoruz” dedi.

 

SGK olarak hizmet kalitesinin artırılması ve dijital dönüşümde ciddi bir mesafe kat ettiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Sosyal güvenlik reformuyla üç ayrı kurumun SGK çatısı altında birleşmesinin ardından tüm dünyanın örnek olarak gösterdiği bir sosyal güvenlik kurumu olduk. Bu seviyelere gelmemiz başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız olmak üzere tüm yönetici ve çalışanlarımızın çabaları sayesindedir. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Toplantının sonunda Başkan Yardımcıları Cevdet Ceylan ve Lütfi Aydin da toplantının iki gününde birim amirleri ve il müdürlerinin yaptığı sunumlara, tespit edilen sorunlar ile çözüm önerilerine ilişkin değerlendirmelerini yaptı.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager