Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Başkan Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneğini ziyaret etti

18.05.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Emekliler Derneğini ziyaret etti.

Türkiye Emekliler Derneğinin Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Yılmaz; "Sosyal Güvenlik Kurumu olarak hem emeklilere hem de genel olarak sigortalılarımıza sunmuş olduğumuz hizmetler önemli. Dijitalleşme ile birlikte e-Devlet’te bulunan uygulama sayısını 156’e yükselterek vatandaşlarımızın işlemlerini kolay bir şekilde yapmasına olanak sunuyoruz. Emekli olmak isteyen bir vatandaşımızın, emeklilik talebini Kuruma fiilen gelmeden sistem üzerinden alıyoruz ve ortalama 12 gün içerisinde aylık bağlama işlemlerini tamamlıyoruz ve kişiye bildirimini yapıyoruz. Emeklilerimiz de talep ettikleri bankadan aylıklarını alıyorlar.’’ dedi.

Kurum olarak her zaman, emeklilerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Türkiye Emekliler Derneğinin bizim için ayrı bir yeri var, hem  paydaşımızsınız hem de tüm emeklilerin sesi kulağı her şeyi sizsiniz’’ diyerek katkılarından dolayı Türkiye Emekliler Derneğine teşekkür etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, "Sosyal Güvenlik Kurumu Türkiye’nin olmazsa olmazı, şahsım ve teşkilatım adına emeklerinizden dolayı sizleri kutluyor ve çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" şeklinde konuştu.

Ziyarete, SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Ertüzün de katıldı.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager