Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Başkan Yılmaz, SGK Eğitim Merkezi Başkanlığı ve İnşaat Emlak Daire Başkanlığını Ziyaret Etti

28.06.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı İsmail Yılmaz SGK Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanlığı ile İnşaat Emlak Daire Başkanlığını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Kurum Başkanı İsmail Yılmaz, Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanlığına atanan Ayhan Geylani’ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Yılmaz, Eğitim Merkezi Başkanı Geylani’den Sosyal Güvenlik Kurumu personeline yönelik yapılacak eğitimlerin programına ilişkin bilgi aldı.

Salgın döneminde yüz yüze eğitimlerin yapılamadığını ifade eden Yılmaz, “Covid-19 sürecinde kısmen de olsa video konferans yöntemi ve çevrimiçi olarak eğitimlerimizi düzenledik. Hastalık bulaşının azalmasıyla birlikte normalleşmeye geçtiğimiz dönemde  eğitimlerimizi yüz yüze yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Eğitim Merkezi Başkanlığı ziyaretinin ardından Başkan Yılmaz, İnşaat Emlak Daire Başkanı Ersel Kurt’u ziyaret etti. 

Başkan Yılmaz, İnşaat Emlak Daire Başkanlığının çalışmaları ve yürütülen faaliyetler hakkında Daire Başkanı Kurt’tan bilgi aldı.

Ziyaretlerin ardından Başkan Yılmaz, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü personeliyle öğle yemeği yedi. 

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager