Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

XX. Türkiye Muhasebe Kongresi”

10.10.2018

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliğinin (TÜRMOB) ev sahipliğinde düzenlenen 5-6 Ekim 2018 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Kongre Merkezinde;  "Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin  Yeniden Yapılanması-Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler" konulu "XX. Türkiye Muhasebe Kongresi"nde Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş ALIÇ konuşmacı olarak yer almıştır.

Kongreye yaklaşık 2500 davetli katılarak düzenleyici kurum ve kuruluşlar ile iş dünyasının temsilcileri, uygulamacılar, meslek mensupları, denetçiler, akademisyenler 3 ana ve 18 paralel oturumda gerçekleşmiş, muhasebe alanında söz sahibi,  yerli ve yabancı konuklar konuşmalarını bildiri ve sunumlar şeklinde yapmıştır.

            Kongrede; Küresel Ekonomideki Gelişmeler, Türkiye’ye Yansımaları ve Beklentiler, Vergi Uygulamalarında ve Vergi Planlamasında Güncel Gelişmeler, Hukuk Sistemi ve Muhasebe Mesleği, Sosyal Güvenlik ve Emeklilik Sisteminde Güncel Gelişmeler, Teknolojik Değişim ve Dönüşüm, Bilgi Sistemleri ve Denetim, Denetim ve Güvence Uygulamalarında Değişen Yaklaşımlar konuları görüşülmüştür.

   
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager