Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

GSS Genel Müdürlüğünden Eğitim

21.11.2018

Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü, Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezlerinde çalışan personele “GSS İşlemleri Eğitimi” düzenledi.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Dr. Mustafa Özderyol Genel Müdürlük iş ve işlemler ile yeni düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu.

 “MEDULA-Hastane, Eczane, Katılım Payı, İlave Ücret Ayakta ve Yatarak Tedavide Kullanılan Tıbbi Malzemeler, Sözleşme” konularının yanı sıra HSGM Sağlık Yazılımları Daire Başkanlığı ile SPGM GSS Tescil ve Prim Daire Başkanlığından katılan eğitimciler tarafından da eğitim verildi.

5 gün süren eğitime,  Genel Müdür Yardımcısı Dr. Emre Aydın, Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Zehra Eryılmaz,  Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr.Fethiye İnce, Sağlık Yazılımları Daire Başkanı Nezire Özlem Ergün, Tıbbi Cihaz Daire Başkanı Mehmet Akif Erdem, Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanı Fatih Sarıoğlu, Rehberlik ve Kontrol Daire Başkanı Uzm.Ecz. Veysel Yıldız, Sağlıkta Kaynak Yönetimi Daire Başkanı Asri Elbay  katıldı.

Dosyayı indir

   
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager