Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

14.03.2022

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Keçiören Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ortaklaşa konser düzenledi.

SGK Erdoğan Özen Konferans Salonu’nda gerçekleşen konsere Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Prof. Dr. Gökhan Tuna Öztürk, Strateji Geliştirme Başkanı Eşref Başkan, SGK’da görev yapan doktorlar ve personel katıldı.

Programda konuşan SGK Başkanı Cevdet Ceylan sağlıkta şiddete karşı durduklarının altını çizerek, ‘’Önemli bir salgın dönemini artık inşallah geride bıraktık diye düşünüyoruz. Bu süreç çok kritik bir süreçti özellikle pandeminin ilk dönemlerinde kat kat tulumlar giyen, maskeler takan sağlık çalışanlarımız çok büyük fedakârlıklarla görev yaptılar. Sosyal Güvenlik Kurumu olarak çok sayıda sağlık çalışanını istihdam eden bir Kurumuz. Hem Kurumumuzdaki hem de ülkemizdeki tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyoruz ve sağlıkta şiddete hayır diyoruz. Her zaman doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın yanındayız.’’ ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanlarının koronavirüs salgın döneminde büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ‘’Kovid döneminde herkes bana bulaşmasın diye birbirinden kaçarken, sağlık çalışanlarımız ‘nasıl can olurum’, ‘nasıl hayat veririm’ diyerek bu savaşı da yüzlerinin akıyla verdiler ve büyük bir özveriyle çalıştılar. İnsanlara sağlık, sıhhat ve şifa dağıtmak için gece gündüz, bayram demeden çalışan hekimlerimize kalkan elleri anlamakta zorlanıyoruz ve sağlıktaki şiddetin son bulmasını diliyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Prof. Dr. Gökhan Tuna Öztürk ise ‘’Sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. İnşallah bu bayramlar sağlık çalışanlarımız için daha güzel günlere vesile olur.’’ dedi.

Program TRT Ankara Radyo Sanatçısı Emine Ata’nın seslendirdiği türkülerle devam etti.

Dosyayı indir

   
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager