Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK’ya Sorun başlıyor

20.01.2022

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nın youtube ve sosyal medya platformlarında yayımlanacak yeni programın ismi için düzenlenen anketin sonucu belli oldu. Vatandaş tarafından oldukça ilgiyle karşılanan anketten “SGK’ya Sorun” ismi çıktı.

Sosyal güvenlik ile ilgili her şeyin doğru ve birincil kaynaktan öğrenmesini sağlamak amacıyla SGK, yaptığı programlarla vatandaşı bilgilendirmeye devam ediyor. 

Yeni programın ismini vatandaş belirledi

Yayınlanacak yeni programın ismi için twitter da bir anket düzenlendi. 

Ankette vatandaşlar önceden belirlenen dört isimden birine oy verdi. Bugün sabah saatlerinde sona eren ankette Bir Soru Bir Cevap yüzde 6, Bir Bilene Soralım yüzde 10, Sosyal Güvenlik Saati yüzde 20 oy alırken, SGK’ya Sorun ismi ise yüzde 64 ile en çok tercih edilen isim oldu.

Yoğun ilgi gören anket sonrasında seçilen “SGK’ya Sorun” ismi ile her hafta yayımlanacak programın ilk bölümü bu cumartesi saat 10.00’da takipçiler ile buluşacak. 

Kaynağından doğru bilgi vatandaşlar ile buluşuyor

Yayımlanacak yeni programda, yaşlılık aylığı, malullük, hastalık hali, analık hali, iş kazası, meslek hastalığı, isteğe bağlı sigorta kolları, emeklilik, ölen sigortalının hak sahipleri, yurt dışı işlemleri, primsiz aylıklar, emeklilikten sonra tekrar çalışma, Genel Sağlık Sigortası ve çalışma hayatı ile ilgili sgkyasorun@sgk.gov.tr gelen tüm sorulara ve daha fazlasına sosyal güvenlik uzmanları cevap verecek.  

Vatandaşlara da zaman zaman mikrofon uzatılarak sorular sorulacak ve sosyal güvenlik hakkında doğru bilinen yanlışlar tespit edilecek. Kaynağından gelen doğru bilgi anında kolay ve anlaşılır bir şekilde izleyici ile buluşacak.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager