Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

SGK Ayak Tenisi Futbol Turnuvası Sona Erdi

04.11.2021

SGK Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Ayak Tenisi Futbol Turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) halı sahasında oynanan maç, SGK Başkanı Cevdet Ceylan’ın başlama vuruşuyla başladı.

Başkan Ceylan maç öncesi yaptığı konuşmasında, Kurum personelinin bu tür organizasyonlarda bir araya gelmesinin son derece önemli olduğunu dile getirerek “Bu tür organizasyonlar, çalışanlar arasındaki dayanışmayı artırdığı gibi iş verimini ve sosyal hayatını da olumlu yönde etkilemektedir” dedi.

Personel motivasyonun artırılması açısından bu tür faaliyetlerin devamlılık arz etmesi gerektiğine vurgu yapan Ceylan, “Özellikle spor müsabakaları hem dinç ve sağlıklı bir vücut hem de zihinlerin açık olmasına katkı sağlamaktadır. Müsabakada karşılaşacak olan her iki takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

SGK çalışanlarının kurduğu Yenilmezler ve Respect takımının karşı karşıya geldiği müsabaka büyük bir çekişmeye sahne oldu. Yenilmezler takımı maçı 3-0 kazanarak birincilik kupasının sahibi oldu. 

Şampiyon takımın kupasını SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, ikinci olan takımın kupasını ise SGK Yönetim Kurulu Üyesi Başar Ay takdim etti.

Müsabakayı SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, SGK Yönetim Kurulu Üyeleri Kazım Ergün, Salih Kılıç, Başar Ay, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ayberk Özeş, SGK Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve SGK Başmüfettişi Mehmet Zülfi Camkurt izledi.

FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu As Başkanı İrfan Çelik de maçı onur konuğu olarak izledi.

 

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager