Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Başkan Yılmaz, ‘’Sonuç odaklı hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz’’

17.05.2021

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz başkanlığında, İl Müdürleri Toplantısı video konferans yöntemiyle gerçekleşti.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen toplantıya SGK Başkan Yardımcıları Cevdet Ceylan ve Lütfi Aydin ile bazı birim amirleri katıldı.

Tüm il müdürlüklerinin Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Yılmaz, 15 yıl önce gerçekleşen Sosyal Güvenlik Reformuyla tek çatı altında birleşen SGK’nın, birliktelikle gerçekleştirdiği etkin ve verimli çalışmalar ve güçlü alt yapısıyla dünyanın örnek aldığı bir sosyal güvenlik sistemi haline geldiğini ifade etti.
 
Yılmaz, ‘Kurumumuz tüm Dünya’yı etkisi altına alan pandemi sürecinde başarılı bir sınav vererek, temel hak ve hürriyetlerden olan sosyal güvenlik hakkının kesintisiz ve etkin bir şekilde sunulmasında büyük rol oynamıştır’’ dedi. 

Sonuç odaklı hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz diyen Yılmaz, ‘’Pandemi döneminde ortaya çıkan ve düzenleme gerektiren ihtiyaçlara anında cevap verilerek, koronavirüs tedavisinin geri ödeme kapsamına alınması, ilave ücret ve katılım payı alınmaması gibi düzenlemelerin yanı sıra yine pandemi döneminde rapor ve reçete aranmaksızın kronik hastaların ilaçlarının temini, biyometrik kimlik doğrulama sisteminin askıya alınması gibi uygulamalarla da vatandaşa her türlü desteği verdik’’ şeklinde konuştu.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager