Web Content Viewer Header SGK

Actions
Loading...

Web Content Viewer Content SGK

Actions
Loading...

Sosyal Güvenlik Haftası Kutlamaları Anıtkabir Ziyaretiyle Başladı

17.05.2021

Bu yıl 16-22 Mayıs 2021 tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz’ın başkanlığındaki heyet Anıtkabir’i ziyaret etti.

Heyet ile birlikte Aslanlı Yoldan yürüyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrinin bulunduğu bölüme geçen Başkan Yılmaz, mozoleye çelenk bıraktı.

Misak-ı Milli kulesine geçerek Anıtkabir özel defterini imzalayan Başkan Yılmaz, deftere şunları yazdı;

‘’Aziz Atatürk;

2006 yılında gerçekleştirilen, Dünya sosyal güvenlik tarihinin en önemli ve büyük reformlarından biri olan sosyal güvenlik reformu sonrasında kutlamaya başladığımız “Sosyal Güvenlik Haftası” vesilesi ile huzurlarınızdayız.

Sosyal Güvenlik Kurumu olarak, anayasa ile güvence altına alınan sosyal güvenlik hakkının ülkemizde yaşayan tüm insanlara sürdürülebilir, adil ve etkin bir şekilde sağlanması için var gücümüzle çalışmaktayız.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde özellikle sağlık hizmetlerinin sürekliliği noktasında önemi bir kez daha ortaya çıkan reformu, tamamlanmış bir süreç olarak görmemekteyiz. Reform ruhunu sürekli iyileştirmeler ve yenilikler ile devam ettirmekteyiz.

Sosyal devlet ilkesi çerçevesinde, çağın gerekleri ve teknolojik gelişmelere uygun olarak sunduğumuz sosyal güvenlik hizmetlerinin kalitesinin artırılması için vefakâr personelimiz ile bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Ruhun şad olsun.’’

Yılmaz, daha sonra SGK yöneticileriyle birlikte Anıtkabir’de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarete Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurumun üst düzey yöneticileri ve personel katıldı.

 
 
 

Web Content Viewer Footer SGK

Actions
Loading...
 
Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ©2016
 
Complementary Content
${loading}
${loading}
ibmCfg.controllers.navigation true true true
sharePage viewMorePage
ibmCfg.controllers.navigation
reorderPage
theme-toolbar utb-shelf
true true
wireInterface autoWiringManager